Recovery Pump

Optimoi palautumistasi!

Vähennä treenin tai kisojen jälkeistä lihassärkyä, väsymystä ja jäykkyyttä.

Sopii urheilijalle, kuntoilijalle tai ihan vaan tavalliselle tallaajalle palauttamaan kehoa ja poistamaan väsymyksen tunnetta lihaksista.

RecoveryPump vähentää myös turvotuksen tunnetta akuuttien vammojen, leikkausten tai lentomatkan jälkeen.

Laite on markkinoiden ainoa lymfaattista kompressiota hyödyntävä palautumislaite, jonka on lääketieteellisesti todistettu nopeuttavan palautumista ja vähentävän turvotusta. RecoveryPumpin patentoidun limittäisen kennorakenteen vuoksi laitteen käyttö on tehokasta, turvallista ja kivutonta.

Laitteen kompressiojärjestelmä on suunniteltu kilpaurheilun äärimmäisen vaativiin tarpeisiin, ja se on päivittäisessä käytössä niin kuntoilijoilla, urheilijoilla kuin erilaisilla manuaaliterapeuteilla maailmanlaajuisesti.

Tyytyväisiä käyttäjiä ovat mm. ultrajuoksija Noora Honkala, aitajuoksija Annimari Korte sekä valmentaja Oona Tolppanen.

Laite toimii myös useiden urheiluseurojen ja maajoukkueiden käytössä!

RecoveryPump- kompressiohousut voit vuokrata tai varata hoitoajan yhteyteen!


Vuokraus sopii hyvin esimerkiksi viikonlopun pelireissuille tai leireille!
Vuokratessa Recoverypump-kompressiohousut saat mukaasi itse laitteen, kompressiohousut ja käyttöohjeet kätevästi reppuun pakattuna. Noudon yhteydessä sinua opastetaan laitteen käyttöön joka on todella helppoa! Laitteessa on akku, joten et tarvitse pistorasiaa käyttääksesi laitetta.

Lisää toiminnasta löydät täältä.

HINNASTO

Recovery Pump laite vuokraus, perjantaista maanantaihin

100 €

Vuokraa Recovery Pump -laite ottamalla yhteyttä numeroon 044 266 1845 tai laita sähköpostia osoitteen opaclinic@opaclinic.fi

MIKSI JUURI RECOVERYPUMP?

VAIHEITTAINEN KOMPRESSIO

Tehokkaampaa palautumista tavoiteltaessa on tärkeää, että kompressio kohdennetaan hoitoalueelle vaiheittain ja nopeissa sykleissä. Jotkin palautumiseen käytettävistä kompressiolaitteista täyttävät ja tyhjentävät asut kenno kennolta, kun taas toiset täyttävät koko asun ennen paineen vapauttamista. Tämä toiminnallinen ero voi vaikuttaa suurestikin siihen, kuinka lihasten palautuminen tehostuu.

RecoveryPumpin kompressiojärjestelmä toimii vaiheittain. Yhden kennon täytyttyä asussa paine pysyy yllä ja seuraava kenno täyttyy. Asun kaikkien kennojen täytyttyä kompressio vapautuu koko asusta kerralla. Tämä on ainoa kompressiohoidon muoto, jonka hyödystä lihasten palautumisessa on tieteellisillä tutkimuksilla saavutettua näyttöä. RecoveryPump tuottaa 1-2 tunnin kestoisella hoidolla tulokset, joita vastaava tulos lihaksissa saavutetaan 12-48 tunnin levolla.

PAINE

More pain, more gain? Se EI ole oikea periaate tässä! Parhaiten toimivissa kompressiojärjestelmissä kompression maksimitaso on 100 mmHg. Tällä varmistetaan, ettei hoidon aikana estetä verenkiertoa hoitoalueella liiallisesti ja siten hapen ja ravinteiden pääsyä lihaksiin.

 

RecoveryPumpin järjestelmässä asujen täyttösykli on erittäin nopea, jopa 30 sekuntia tyhjästä täyteen kompressioon. Järjestelmällä maksimoidaan sekä kompression pito että syklien määrä yhdellä hoitokerralla ja saavutetaan paras lopputulos lihasten palautumisessa, kun ”pumppaava” kompressio toistuvasti laittaa hapettoman veren ja kuona-aineet liikkeelle.

Vaihtoehtoiset, ”aaltomaisella” tai ”pulssimaisella” eli peristalttisella kompressiolla toimivat järjestelmät tuottavat kompression kerrallaan lyhyinä jaksoina yhteen osaan raajasta eikä kompressiolla saavuteta riittävää tehostusta nesteiden kiertoon, jotta palautumista voitaisiin lyhyellä käytöllä nopeuttaa. Peristalttiseen kompressioon perustuvat järjestelmät vaativat huomattavasti pidemmän, useamman tunnin mittaisen hoitojakson saavuttaakseen saman lopputuloksen, joka RecoveryPumpin vaiheittaisella kompressiolla saavutetaan 1 tunnissa.